Vandaag een heerlijke pastaschotel waar je met z'n alle van kunt genieten. Deze pastaschotel wordt afgemaakt door de spinazie, dat goed samengaat met de room en de peterselie.
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 kleine kipfilets
- 225 gram penne
- 300 gram spinazie
- paar takjes verse peterselie
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 250 ml kookroom
- 50 gram feta
- 50 gram geraspte kaas (jong)
Breng allereerst een pan met water aan de kook voor de pasta. Snijd vervolgens de kipfilets in kleine blokjes. Snipper de knoflook en de ui en snijd de peterselie fijn. Voeg als het water kookt de pasta toe en kook gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit in een grote koekenpan de ui met de knoflook. Voeg vervolgens de kipfilet stukjes en bak deze bruin. Voeg de kookroom en peterselie toe. Was de spinazie en voeg dit in delen toe aan de pan, zodat het kan slinken.
Verwarm de oven voor op 170ºC. Schep de penne door de saus. Snijd de feta fijn en roer dit erdoorheen. Schep alles in een grote ovenschaal. Strooi vervolgens de geraspte kaas over het geheel en laat het ongeveer een kwartiertje bakken in de oven. Eet smakelijk!